Industrie

Als toeleverancier van industriële producenten focussen we ons op het drageren met suiker en/of  chocolade van basisproducten, alsook op productie van typische chocolade vormen met diverse afmetingen. (smarties, mini-eitjes, etc..)

De Bock is specialist in het glanzen en bewerken van o.a. chocolade – bloesems, pajetten, staafjes, chunks en dergelijke die een meerwaarde bezorgen ter decoratie van afgewerkte producten.

Daarnaast heeft De Bock zich ook gespecialiseerd in het ‘suikercoaten’ van chocoladeproducten met een ultra fijn suikerlaagje.

Sinds begin 2014 hebben wij ‘chocolade coating’ kunnen toevoegen aan onze expertise. Vanaf heden coaten wij diverse basis grondstoffen (notenvrij) zoals crispies, koekjes, rozijnen, suikervormen, etc met chocolade.

Chocolade Coaten

Suiker Coaten

Natuurlijk glanzen

Kleur glanzen

Spikkelen

Mouleren

Waarom voor De Bock kiezen?

Kwaliteit

Wij staan garant voor een kwaliteitsvol product. Al onze producten worden door een gespecialiseerd team gemaakt en met liefde afgewerkt.

Creativiteit

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om een verbeterd en/of nieuw product op de markt te brengen.
Als subcontractor ontwikkelen we samen met u nieuwe mogelijkheden rond producten en concepten.

Ondernemingszin

Wij zijn niet alleen in België actief, maar zetten onze deuren ook open om buiten de landsgrenzen onze producten en productiemogelijkheden op de markt kenbaar te maken.

Flexibiliteit

U kan steeds met al uw vragen bij ons terecht. Bestellingen worden op maat verwerkt en wij staan garant voor snelle leveringen.